Mijn favorieten

Over Ons

In 2013 richtte Niels Keuter in Enschede zijn eigen makelaarskantoor op: Keuter Makelaars. Zijn enthousiaste en daadkrachtige manier van werken bleek een schot in de roos en zorgde voor een vliegende start. Inmiddels telt ons makelaarskantoor 2 makelaars, 1 assistent makelaar en 2 binnendienstmedewerkers.

 

Een woning is meer dan een stapel stenen.

En het kopen en/of verkopen van een woning is zoveel meer dan een administratieve handeling. Elke woning maakt deel uit van iemands verhaal. U verkoopt het huis waar u bent opgegroeid of waar uw kinderen geboren zijn. Of u bent vanwege een schenking eindelijk in de gelegenheid op zoek te gaan naar uw droomhuis.

 

Wat uw verhaal ook is:

Wij doen ons uiterste best om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Dat doen we door de verkoop en/of aankoop van begin tot eind zorgvuldig en met aandacht te begeleiden. Onze binnendienst weet daarom net zo veel als onze buitendienst. Dat is wel zo fijn als u een vraag heeft.

 

Wij staan naast en achter onze klanten.

Dus wanneer wij voor u aan de slag gaan, dan doen we dat met respect voor uw persoonlijke wensen, normen en waarden. We bieden maatwerk en werken op basis van eerlijkheid en transparantie. Dat betekent dat als wij iets toezeggen, we dat ook doen en het liefst zelfs iets meer. Een zaak van waarmaken, noemen we dat. Dat vinden we bij Keuter Makelaars heel normaal.

Niels, Tom, Marijn, Lisette en Leoni