Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Stelt u zich eens voor: u loopt door uw droomhuis en bent in stilte de kamers al aan het inrichten. U bent enthousiast over de mogelijkheden, maar weet ook: een nieuwe woning is een grote financiële aankoop. Dan is het prettig te weten dat er iemand achter u staat. Iemand met verstand van zaken en met kennis van aankopen en verkopen, en een scherpe blik. Uw eigen Aankoopmakelaar van Keuter Makelaars neutraliseert daarmee elk verkoopgesprek tot een helder verhaal waar u echt wat aan heeft.
 

Keuter Aankoopmakelaar werkt in uw voordeel
 

Eerst even kennismaken

Bij Keuter Makelaars maken we graag werk van uw droomhuis. Maar we kunnen pas goede zaken doen wanneer we weten wat we aan elkaar hebben. Daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen we alle zaken stap voor stap met u door en vertellen we wat u van ons mag verwachten. Mogen wij uw aankoopmakelaar zijn, dan gaan we actief voor u op zoek. Dat betekent dat we ook bijhouden welke woningen via andere makelaars op de markt komen.
 

Wij zijn uw zakelijke bril bij bezichtigingen

Wij vinden het belangrijk dat u bij het bekijken van een woning uw gevoel kunt laten spreken. Daarom gaan wij met u mee naar bezichtigingen en bekijken wij de woning met een zakelijke bril. Met uw gevoel en ons advies is het maken van de juiste keuze een stuk eenvoudiger.
 

Gedegen onderzoek en advies

Bent u na de bezichtiging nog steeds enthousiast? Dan gaan we gezamenlijk de reële waarde van de woning vast te stellen. Dat doen we aan de hand van de woninginformatie, onderzoek naar het bestemmingsplan en de bouwtechnische staat. Verder kijken we naar de lange termijn. Ligt er nu een spoorlijn of voorzien de bestemmingsplannen in een nieuwe weg? Dan heeft dat mogelijk gevolgen voor de verkoopbaarheid van de woning. Ook dat nemen we mee in ons advies.
 

Onderhandeling en overdracht

Heeft u besloten dat u een bod wilt uitbrengen? Dan bepalen we samen de onderhandelingsstrategie. Wij voeren vervolgens namens u de onderhandelingsgesprekken en doen er alles aan om een goede aankoopprijs ter realiseren. Komen we tot een overeenkomst met de verkopende partij, dan zorgen we ervoor dat alles conform afspraak verloopt. We wikkelen het koopcontract af en monitoren de data die samenhangen met de eventuele voorwaarden. Voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt, gaan wij gezamenlijk naar de woning voor de eindinspectie.
 

Nazorg

Gefeliciteerd! De woning is nu van u. We hopen natuurlijk dat u er zich vanaf dag 1 thuis voelt. Toch kan het gebeuren dat u onverwacht tegen een gebrek aanloopt. Geen zorgen, u hoeft daar niet zelf achteraan. Dat doen wij voor u.
 

Belangrijk om te weten

Aan de diensten van een aankoopmakelaar zijn uiteraard kosten verbonden. Deze zijn afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u weten met wat voor kosten u rekening moet houden? Bel ons dan. Wij geven graag antwoord op al uw vragen. 
 

Begeleiding aankoop en verkoop

Moet u ook uw eigen woning nog verkopen? Het kan slim zijn om zowel de verkoop als de aankoop door ons te laten begeleiden. De verkoop- en aankoopstrategie kunnen we dan optimaal op elkaar afstemmen. Denk: een passende prijs, de juiste momenten van overdracht en het monitoren van aanvullende voorwaarden.
 
P.S. Klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een ruime 9.