Mijn favorieten

Verkopen

U wilt uw woning verkopen. Een bepalend moment in uw leven. Het verkopen van een huis gaat altijd gepaard met vele emoties. Heel begrijpelijk en absoluut normaal. Dat u juist tijdens dit belangrijke moment kwaliteit van uw makelaar eist, is vanzelfsprekend. U mag verwachten dat u de

juiste tools krijgt aangereikt om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen. Van een makelaar die niet alleen verstand van zaken heeft, maar die ook voor u extra stappen zet, initiatief toont en zich bewust is van de taak om u van gedegen advies te voorzien.

 

Kernwaarden als kwaliteit, kennis, service, integriteit en die extra stap zetten, zodat u uw doel bereikt.

 

Het verkopen van uw huis begint bij een optimale presentatie. Voordat uw woning in de verkoop gaat, zorgt Keuter Makelaars voor een stylingadvies en brengt onze gespecialiseerde fotograaf uw woning zo optimaal mogelijk in beeld. De volgende stap is het opzetten van een campagne op maat om uw woning onder de aandacht te brengen van dé potentiële koper. Naast de publicatie op Funda en deze website is Keuter Makelaars natuurlijk ook thuis in de nieuwe media. Uw woning wordt onder de aandacht gebracht van al onze Twitter en Facebook gebruikers. 

Algemene Consumentenvoorwaarden NVM 2015
Privacyverklaring
Toelichting NVM koopakte eengezinswoning 2018
Toelichting NVM koopakte appartement 2018
Brochure Je woning verkopen (NVM)